A csapat

András

Nagyon szerencsésnek gondolom magam, amiért a szakmai pályafutásom során egyből nem csak munkát, de hivatást is találtam. Üzletfejlesztési tanácsadóként - mind hazai kisvállalat, mind nemzetközi könyvvizsgáló cég alkalmazottjaként - munkám lényege a folyamatos probléma megértés és megoldás volt, állandóan változó ügyfelekkel és kihívásokkal. Ezt a tapasztalatot, széles érdeklődési kört és a megoldásfókuszt hozom Bookkepie csapatába mint a termék-fejlesztésért, értékesítésért és a stratégiáért felelős vezető. Szerencsére nem csak feladatokban, de szenzációs emberi kapcsolatokban is bővelkedett az elmúlt időszak, igy kiváló csapat segítségével dolgozunk a - cégek életében kritikus fontosságú - könyvelő keresési folyamat lehető legjobbá tételén.

Dia

Három év üzletfejlesztési tanácsadási, majd ezt követően egy nemzetközi bankcsoportnál szerzett, immár közel tízéves stratégiai és controlling tapasztalattal a hátam mögött a pénzügyi és szabályozási területért felelek a Bookkeepie csapatán belül. Az elmúlt évek tervezési, elemzési tapasztalatai is azt mondatják velem, hogy egy cég sikerének a kulcsa a management által hozott helyes döntések sorozata. Helyes döntéseket hozni azonban csak megbízható információkra, precíz könyvelésre alapozva lehet. A Bookkeepie-vel arra törekszünk, hogy a KKV szektor számára erre a kényes problémára megnyugtató megoldást kínáljunk.

Endre

Vizsy Endre vagyok, sokéves digitális marketing tapasztalattal a hátam mögött a Bookkeepie online megjelenéséért és marketing stratégiájának kialakításáért, kivitelezéséért felelek. Az online világ persze nem csak a munkáról szól, tele van gaminggel is, amit hasonló lelkesedéssel űzök mint a napi betevő megkeresésére szánt órákat.

Mariann

A Wild Code School tanulójaként ismerkedtem meg a Bookkeepie-vel. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már a képzés során egy ilyen összetett, és profin kitalált projekten dolgozhattam, ugyanis rengeteget tanultam belőle. A képzés elvégzése után junior fejlesztőként csatlakoztam a Bookkeepie csapatához, és azóta is a webalkalmazás fejlesztésén, tökéletesítésén munkálkodom.

Rita

Közgazdász diplomám megszerzése után a szállodaipar világában helyezkedtem el, ahol eleinte a rendezvényszervezés volt a középpontban, majd a többi szegmens megismerése után értékesítési vezetőként helyezkedtem el. Az így megszerezett 13 éves tapasztalatomat hasznosítva a Könyvelő-Netnél egyrészt az értékesítési munkát segítem, emellett a projektek sikeres és időbeni megvalósításán dolgozom együtt a csapattal projekt managerként.

Andi

Hitvallásom, hogy valósítsd meg önmagad, lelj rá arra a számodra igazán értékes dologra, ami nem csupán munka, hanem hivatás. Legyen az kreatív tevékenység, vagy segítség eligazodni az információk labirintusában. Abban szeretném támogatni ügyfeleinket, hogy igazi értéket adjak számukra a figyelmemmel napról-napra, hogy együtt leljünk rá arra az útra, ami számukra megelégedést nyújt. Minden nap egy újabb lehetőség, hogy együtt fejlődjünk és törekedjünk arra, hogy a szolgáltatásunk által még nagyobb értéket adjunk.

Gábor

Igazán szerencsésnek gondolom magam, amiért ilyen fiatalon olyan munkahelyen lehet gyakornok mint a Könvelő-Net. A fiatalos és lendületes csapat remek lehetőséget nyújt a minél nagyobb kibontakozásra és önálló gondolkodás elsajátítására. Ezen munkakörnyezet nekem mint elsőéves egyetemista hallgatónak, olyan kvalitások elsajátítását segíti, melyek a munkaerőpiacon és az életben való előrehaladásban egyaránt segítenek. A weboldal többnyelvűsitése a fő területem, de besegítek, ahol csak tudok.

Marci

Logisztika világából nyergeltem át a webdesigner, illetve a UX/UI design világába, de legfőbbképpen a UI irányba. Számomra az alkotás nagyon fontos része az életemnek. Kicsi koromban rengeteget Legóztam, ami mai napig hatással van rám. Szeretek olyat alkotni, ami rögtön megragadja az emberek fantáziáját vagy esetleg problémát design szinten kell megoldani nekik vagy közösen oldjuk meg. Csapatmunkát nagyon fontosnak tartom (Könyvelő-Net), mert úgy nagyobb és sikeresebb eredményeket tudunk elérni magunknak, célcsoportoknak, ügyfeleknél.

Kapcsolodó témák