Könyvelő keresés egyszerűen

Összehozunk a számodra tökéletes könyvelővel akár 24 órán belül. Jól hangzik? A rendszerünket hozzád hasonló vállalkozókkal szorosan együttműködve alkottuk meg, hogy tudjuk, mire van szükséged és hogyan juttathatunk el a lehető leghatékonyabban ahhoz a szakemberhez, akire bátran rábízhatod vállalkozásod pénzügyeit.

Keressünk könyvelőt

Kiknek ajánljuk?

Azoknak az egyéni vállalkozóknak, valamint kis- és középvállalati pénzügyi döntéshozóknak, akik könyvelőt, bérszámfejtőt vagy adótanácsadót keresnek és...

Szeretnének időt
spórolni

és hosszas telefonálgatások, hiábavaló egyeztetések helyett csak szeretnének a számukra megfelelő könyvelővel találkozni és elkezdeni együtt dolgozni

Fontos számukra a megbízhatóság

és csak olyan könyvelőt szeretnének megbízni, akit a velük egy cipőben járó, valódi ügyfelek pozitívan értékeltek

Nem akarnak többet fizetni mint a valós piaci ár

mert az általunk alkalmazott szolgáltatási ár több mint kétszáz könyvelő valós és naprakész piaci árai alapján kerülnek meghatározásra

Hogyan működik a kereső?

  1. Válaszd ki, milyen szolgáltatásra van szükséged és hol
  2. Add meg a vállalkozásod iparágát, formáját és néhány alapvető információt.
  3. Akár azt is megadhatod, milyen idegen nyelven beszéljen a könyvelő
  4. Megadhatod, hogy Számodra melyek a legfontosabb szempontok a könyvelőd kiválasztásánál (ár, távolság, iparági tapasztalat, értékelések, stb.)
  5. Aztán összekötünk azzal a könyvelővel, aki több száz partnerünk közül a leginkább megfelelő számodra - és már meg is oldottad a könyvelő kérdést. Ilyen egyszerű!

Több mint 200 könyvelő az oldalon, folyamatosan frissülő árakkal

Magyarország egyik legnagyobb, országos lefedettségű könyvelő adatbázisa, egy elképesztően egyszerű és ügyfélbarát kereső folyamat és többezer kereső az elmúlt évek során. És ez csak a kezdet...

Egy oldal = a megoldás

Az oldalunkon nem szükséges ajánlatok kérésével és összehasonlításával bajlódnod, nem kell izgulnod az apróbetűk miatt.

Megadsz néhány információt magadról, illetve a vállalkozásodról és ez alapján - illetve egyedülálló, saját fejlesztésű kereső algoritmusunk segítségével - kiválasztjuk a SZÁMODRA leginkább megfelelő könyvelőt.

Részletes keresés - egyszerűen

Minden ami kell, és semmi ami nem. Bár a keresési folyamat egyszerű, a legfontosabb szempontok mind megjelennek benne: könyvelési ár, ügyfél értékelések, iparági tapasztalat, nyelvtudás, földrajzi távolság, a könyvelő iroda digitalizációs minősítése, szakmai felelősség biztosítás megléte. És hogy valóban a Számodra leginkább megfelelő könyvelőt találjuk meg, lehetőséged van megadni, hogy melyik szempont fontos és melyik kevésbé az.

A keresés teljesen ingyenes

A keresés, ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel sem terhel semmiféle díjfizetési kötelezettséggel. A könyvelési szolgáltatás persze már nem lehet ingyenes, de ebben is a lehető legegyszerűbb megoldást nyújtjuk: az általad megadott adatok alapján kiszámoljuk a könyvelési díjad és a könyvelőd ezen a fix áron fogja nyújtani a szolgáltatást legalább 12 hónapig.

Kapcsolodó témák