KATA-s vagyok - segítsetek!

A KATA változásai sokatok életét érintik, ezért összeszedtünk mindent egy helyre, hogy segítsünk abban, hogy a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban és leginkább hatékonyan tudjatok alkalmazkodni.
(Az oldalt folyamatosan frissítjük!)

Nézzük meg!

1.

Érint engem a KATA változás?

Néhány kérdés megválaszolásával megtudhatod a választ!

Tovább

2.

Milyen vállalkozási és adózási formát válasszak?

Készítettünk egy nagyon egyszerű, böngészőből használható kalkulátort, ami segít a megfelelő vállalkozási forma (egyéni vállalkozó vagy cég) és adózási forma (átalány vagy SZJA, illetve TAO vagy KIVA) kiválasztásában.

Tovább

3.

Könyvelő Keresés

Ha nem maradsz a mostani KATÁ-ban, valószínűleg szükséged lesz egy könyvelőre.
Elérhető, profi és megfizethető könyvelőket a gombra kattintva találhatsz.

Tovább

4.

Cégalapítás

Ha úgy alakult, hogy egyéni vállalkozói bejegyzést kell intézned, esetleg céget (bt, kft) kell alapítanod azt itt megteheted - egyszerűen, teljesen online (ügyvédhez mászkálástól mentesen) és most a piaci ár alatt.

Tovább

5.

Bankszámla nyitás

Ha BT-t vagy KFT-t alapítasz (esetleg, ha ÁFÁ-san számlázol), akkor szükséged lesz egy bankszámlára. Itt találsz egy ajánlatot, amit kifejezetten a korábbi KATA-soknak alakítottak ki és 3 évig nem is kell számlavezetési díjat fizetned.

Tovább

Szuper hírek

- ha a fentieket mind elvégezted, akkor a legszükségesebbekkel már rendelkezel, hogy a vállalkozásod pénzügyei a jövőben is rendben legyenek! :)