Segítünk a megfelelő
ügyfelek megtalálásában.

Összehozzuk a könyvelőket, bérszámfejtőket, adótanácsadókat és könyvvizsgálókat a szolgáltatásaikat keresőkkel.  Ahol nem csak a keresőkkel is megosztható profilod állíthatod be és szabhatod testre, de a kívánt ügyfélkör jellemzőit is beállíthatod. Így tényleg olyan ügyfeleket szerezhetsz, amilyeneket szeretnél és olyan megbízási díjon, amilyenért Te szeretnéd.

Érdekel, hogy milyen csomagok közül választhatsz?

Kiknek ajánljuk?

Olyan könyvelőknek, bérszámfejtőknek és adótanácsadóknak,
akik szeretnének...

Ügyfélkört bővíteni

a meglévő ügyfelei vagy munkája mellett szívesen dolgozna további ügyfeleknek.

Új ügyfeleket szerezni hatékonyan

de nem szeretnék, hogy ez sok időt, energiát és pénzt emésszen fel.

Minőségi ügyfeleket szerezni

ügyfelei között van olyan, aki aránytalanul sok munkát jelent, szívesen vállalna helyette más, könnyebben kezelhető ügyfelet.

Csomagjaink

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot

Egyéni csomag

Egyfős könyvelőiroda vagy egyéni vállalkozók részére

Tovább

Kis irodai csomag

2-5 fős, kisebb könyvelői irodák részére

Tovább

Irodai csomag

6-20 fős könyvelői irodák részére

Tovább

Vállalati csomag

20 főnél nagyobb könyvelő irodák részére

Tovább

Gyors és egyszerű regisztráció
pont a Te igényeid szerint

Ahol nem csak a keresők számára megjelenő profilt állíthatod be és szabhatod testre, de a kívánt ügyfélkör jellemzőit is beállíthatod. Így tényleg olyan ügyfeleket szerezhetsz, amilyeneket szeretnél és olyan összegért, amilyenért  Te szeretnéd.

Értékelések -
a bizalom alapja

A korábbi ügyfeleid értékelései növelik az új ügyfeleid bizalmát. Az értékelés történhet megadott szempontok alapján és lehet számszerű, de gyűjtjük a személyesebb, szöveges értékeléseket is - az ügyfeleket ez biztosítja róla a leginkább, hogy jó kezekben lesz Nálad az üzletük.

Esztétikus, testreszabható profil

Jelenj meg a könyvelőt keresők számára egy igényes, egyénileg beállítható profillal, ahol megmutathatod, milyen könyvelő vagy, elbüszkédhetsz az eredményeiddel és lehetőséget kapsz arra, hogy felhívd magadra a leendő ügyfelek figyelmét egy rövid bemutatkozásban. Így a szolgáltatót keresők is lehetőséget kapnak arra, hogy ne csak ár; hanem a teljes kép alapján válasszanak szakembert.

Kapcsolodó témák