könyvelőknek

Segítünk a megfelelő
ügyfelek megtalálásában.

Érdekel, hogy milyen csomagok közül választhatsz?

togheter

Összehozzuk a könyvelőket, bérszámfejtőket, adótanácsadókat és könyvvizsgálókat a szolgáltatásaikat keresőkkel.

Ahol nem csak a keresőkkel is megosztható profilod állíthatod be és szabhatod testre, de a kívánt ügyfélkör jellemzőit is. Így tényleg olyan ügyfeleket szerezhetsz, amilyeneket szeretnél és olyan megbízási díjon, amilyenért Te szeretnéd.

Kiknek ajánljuk?

Olyan könyvelőknek, bérszámfejtőknek és adótanácsadóknak,
akik szeretnének új ügyfeleket szerezni és...

Nem akarnak fölösleges köröket futni

Az összes érdeklődővel előzetesen beszélünk, meggyőződünk szándékuk komolyságáról és előre egyeztetjük a nagyságrendi megbízási díjat. Így nem kell fölöslegesen ajánlatokat adni és senkivel sem kell alkudozni

Tudják, hogy milyen ügyfeleket (nem) szeretnének

Csak olyan ügyfeleket hozunk, akik az általad meghatározott feltételeknek megfelelnek

Szeretik az egyszerű, de eredményes dolgokat

Egy rövid regisztrációs folyamat után - amiben kolléganőnk segít, ha szükséges - nincs szükség semmilyen további tennivalóra, nem kell új rendszerekkel, weboldalakkal bajlódni

packaged

Csomagjaink

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot

Kérdésed van a
csomagokkal kapcsolatban?

Ingyenes konzultációt biztosítunk, ha nem vagy biztos benne,
hogy melyik a számodra megfelelő csomag.

Kérlek lépj velünk kapcsolatba a + 36 70 637 4655
vagy írj nekünk és mi válaszolunk 24 órán belül.

Kapcsolat felvétele

Azért érdemes minket
választani, mert...

Gyors és egyszerű regisztráció
pont a Te igényeid szerint

Részletek

Ahol nem csak a keresők számára megjelenő profilt állíthatod be és szabhatod testre, de a kívánt ügyfélkör jellemzőit is. Így tényleg olyan ügyfeleket szerezhetsz, amilyeneket szeretnél és olyan összegért, amilyenért  Te szeretnéd.

Értékelések -
a bizalom alapja

Részletek

A korábbi ügyfeleid értékelései növelik az új ügyfeleid bizalmát. Az értékelés történhet megadott szempontok alapján és lehet számszerű, de gyűjtjük a személyesebb, szöveges értékeléseket is - az ügyfeleket ez biztosítja róla a leginkább, hogy jó kezekben lesz Nálad az üzletük.

Esztétikus, testreszabható profil

Részletek

Jelenj meg a könyvelőt keresők számára egy igényes, egyénileg beállítható profillal, ahol megmutathatod, milyen könyvelő vagy, elbüszkédhetsz az eredményeiddel és lehetőséget kapsz arra, hogy felhívd magadra a leendő ügyfelek figyelmét egy rövid bemutatkozásban. Így a szolgáltatót keresők is lehetőséget kapnak arra, hogy ne csak ár; hanem a teljes kép alapján válasszanak szakembert.

Rólunk mondták

Ha a fentiekkel még nem győztünk volna meg, beszéljenek helyettünk ügyfeleink:

"A mi cégünk évtizedek óta működik, és az eddigi növekedést a személyes kapcsolatainknak köszönhetjük. Megkeresést kaptunk a Bookkeepie csapatától, hogy vegyünk részt az új ötletük tesztelésében. Örömmel fogadtuk a kérést, elkezdtük a közös munkát. Több munkatársukkal beszéltem, felkészültek, barátságosak, segítőkészek. Probléma megoldó képességük kiemelkedő! A portál kialakítása felhasználóbarát. Több ügyfelünk is rajtuk keresztül érkezett."

K. Sz. Mária

Pro-Help Kft.

"21. századi “könyvelő-kereső”! A digitalizációs hullám egyik trendje, hogy egyre inkább felértékelődhet az ügyfél és ezáltal az ügyfélszerzés is. Talán ez is egy eszköz lehet a jól targetált ügyfélszerzéshez. Kellemes oldal lett, használható, szép, okos."

K. Zoltán

CEO / Riport Applications

"Az oldal indulásakor regisztráltam szolgáltatóként. A Bookkeepie nagyon jól kezelhető, igényesen kialakított oldal, szakszerűen rögzíthető adatokkal. Az ügyfélszolgálat nagyon barátságos, kedves, probléma esetén gyorsan és szakszerűen segítenek. Köszönet érte! Szolgáltatóként szívesen használom az oldalt, jó szívvel ajánlom annak, aki szolgáltatót keres."

K. Attila

CEO / Optima Ratio

"A Bookkeepie oldalt nagyon szeretem, sok jó információ található itt és a munka-ajánlatok is kielégítőek. Mindazoknak tudom ajánlani, akik biztos ügyfeleket szeretnének."

V. András

Sz-Épület Kft.